ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
  • Suntem aici să îţi răspundem la toate întrebările!
telefon
direct în
site

Intră în legatură cu specialiștii noștri

Diversificare
Alăptare
Îngrijirea bebelușului
Dezvoltarea bebelușului
Sănătate
Activităţi cu bebe/ educaţie

Ca orice mamică, cu siguranța și tu ai unele nelămuriri legate de nutriția și dezvoltarea puiului tău. Ți-am pregătit mai jos o listă de subiecte de care ai putea fi interesată. Aruncă un ochi atent peste cele mai frecvente întrebări puse deja de alte mămici și răspunsurile oferite de echipa noastră de specialiști. Nu uita însă ca fiecare copil este diferit! Dacă informaţia pe care o cauți nu se regăsește în niciuna dintre categorii, ne poţi trimite chiar tu o întrebare!

Ai nevoie de ajutor personalizat?

Trimite-ne întrebarea ta, iar specialiștii Milupa îți vor răspunde în scurt timp.

Întreabă-ne
GABRIELA
Specialist în nutriţie și diversificare alimentară

Gabriela Nedelea este nutriționist acreditat din anul 2014, prima diplomă în acest domeniu fiind cea de tehnician nutriționist.

A urmat apoi Masterul de Nutriție și remodelare corporală din cadrul Facultății de Kinetoterapie București, pe care l-a absolvit ca șef de promoție. Este implicată, în calitate de autor sau coautor, în studii științifice efectuate împreuna cu mai mulți medici din România și participă la numeroase proiecte naționale din domeniu. La Asociația SAMAS desfășoară consiliere de nutritie perinatală, cursuri de diversificare a alimentației bebelușului și a copilului mic, precum și o serie de seminarii tematice pentru femei, cum ar fi Alimentația în sindromul de ovar polichistic sau Alimentația în bolile tiroidiene. În cadrul proiectului « Sănătos de mic », dezvoltat de Asociația Samas încă din anul 2016, este implicată în educația nutrițională pentru copiii preșcolari prin susținerea de seminarii și ateliere de gătit pentru părinți și copii.

Este profesor și coordonator al seriilor de viitori tehnicieni nutriționiști de la Școala de Fitness Scandinavia, consilier nutriție perinatală și specialist acreditat nutrigenomică din anul 2017.

Este trainer formator al cursului de nutriție pentru cadrele medicale, dar și pentru educatorii din grădinițe.

Se ocupă, cu precădere, de cazuri cu patologii (inclusiv obezitate), nutriția femeilor, gravidelor și proaspetelor mămici, a bebelușilor și a copiilor, testare genetică și suplimente alimentare.

citește mai mult
ANDRA
Specialist în produsele Milupa

Andra este specialist în gamele de produse Milupa, produse concepute special pentru a-i ajută pe cei mici să crească mari, energici și sănătoși.

De foarte mulți ani, Andra consiliază mămici în legătură cu aspecte ce țin de diversificarea alimentației copiilor, oferindu-le informații documentate din surse sigure sub forma unor sfaturi pertinente, explicate pe înțelesul și celor mai neexperimentați părinți.

Fiecare bebe este însă unic și la fel vor fi și preferințele lui alimentare. Diversificarea este foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă a micuților și reprezintă primul pas în construirea de obiceiuri alimentare sănătoase, încă de la prima linguriță de mâncare solidă.

Mamele au, de obicei, foarte multe întrebări legate de această nouă etapă, așa că Andra, mămică la rândul ei, este aici pentru a împărtăși din propria experiență, pentru a răspunde la orice întrebare legată de diferitele etape ale diversificării și pentru a-ți recomanda produsele Milupa potrivite puiului tău.

citește mai mult
Dacă informaţiile de mai sus nu ţi-au fost de ajutor, contactează-ne aici:
Sună la
0800 864 587
Mesaj