ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
  • Instrumente
    utile
GHID DE DIVERSIFICARE
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării? Prin acest ghid de diversificare a alimentației Milupa te susține pe tine și pe bebelușul tău în fascinanta aventură a diversificării, de la primele linguri până la mesele împreună în familie.
Află mai multe
TABEL DE DIVERSIFICARE
În primele 1000 de zile copilul are nevoie de o alimentație echilibrată, bogată în calorii, vitamine și minerale necesare raței rapide de dezvoltare până la această vârstă.
Află mai multe
testul micilor mâncăcioși
Micuții voștri sunt mofturoși și trebuie să petreceți mult timp în bucătărie sau sunt foarte pofticioși și fiecare masă e floare la ureche? Haideți să aflăm împreună cât de mâncăcioși sunt de fapt!
Află mai multe
meniuri pentru juniori
Oferă-i copilului tău meniuri gustoase și echilibrate din punct de vedere al vitaminelor și mineralelor, pe care micuțul tău îl va adora.
Află mai multe
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj