ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
  • NOILE PIUREURI
    DE FRUCTE
    MILUPA

Descoperă gustul delicios!

Bucură-i pe cei mici cu noile piureuri de fructe Milupa ce vin acum într-un pachet și mai distractiv, cu îndrăgitele personaje Masha și Ursul!

Pachetele au o formă ergonomică, perfect adaptată micilor mânuțe, fiind ideale pentru perioada în care piticii încep să fie independenți și învață să mănânce singuri.

Piureuri de fructe în combinaţii inedite!

Noile noastre produse sunt disponibile în 4 variante de combinații de fructe, create special pentru nevoile nutriționale ale micuțului tău începând cu vârsta de 6 luni. Ce le face atât de speciale?

Nu conțin
zahăr adăugat*

Nu conțin coloranți
sau conservanți**

Respectă standardele de calitate și siguranță ale produselor dedicate copiilor de vârstă mică

Sunt pline de fructe delicioase, acum într-un gramaj de 100g

Au un ambalaj ergonomic pentru a fi ușor de ținut în mână

*conțin zaharuri prezente în mod natural
**conform legislației în vigoare

distrează-te cu MAsha și ursul, completeazĂ
quizul ȘI CÂȘTIGĂ UNUL DINTRE CELE 100 de premii!

Tot ce trebuie sa faci este să intri să îți faci cont aici și intri
automat în tragerea la sorți pentru a caștiga:

Vezi regulamentul campaniei | Perioada campanie: 20 Ianuarie - 05 Februarie

Ingrediente de calitate!

Ingredientele folosite în piureurile de fructe Milupa cu licența Masha și Ursul provin din culturi atent selecționate, destinate nutriției celor mici. Înainte de a fi transformate în produse hranitoare, fructele sunt supuse unor teste de înaltă calitate și siguranță.

Noile piureuri delicioase

Milupa Masha și Ursul cu
măr, pară, banană, caisă

Milupa Masha și Ursul cu
măr, mango, portocale

Milupa Masha și Ursul
cu mere și pere

Milupa Masha și Ursul
cu banane si căpșuni

De unde poți cumpăra
piureurile de fructe Milupa
cu Masha și Ursul?

Poți găsi produsele noastre în hipermarketurile cunoscute
precum și într-o serie de supermarketuri.

De asemenea, le poți comanda online, în siguranță și direct la tine acasă, de la partenerii noștri:

Să mâncăm singuri cu
Masha și Ursul

Pachetele colorate cu îndrăgitele personaje de poveste Masha și Ursul au fost create pentru a se adapta perfect mânuțelor copiilor, fiind ideale în momentul în care aceștia încep să mănânce singuri

Noile piureuri de fructe reprezintă o gustare ideală pentru orice moment al zilei. Pot fi consumate acasă sau afară, la plimbare sau în parc, oricând tu și cel mic petreceți timpul împreună și, precum Masha, descoperiți lumea.

Încurajăm construirea
încrederii de sine

Independența este una dintre nevoile de dezvoltare ale unui copil în prima parte a vieții. Totuși, acesta este un proces îndelungat.

Pentru ca micuțul tău să devină mai independent este nevoie de experiențe noi prin care învață noi abilități. Toate acestea îl vor ajuta să devină mai târziu un adult independent.

5 sfaturi pentru a crește micuți independenți,
inspirate de Masha și Ursul

La Milupa, știm că procesul prin care cei mici devin independenți este plin de provocări, atât pentru ei cât și pentru părinți. Este un drum lung, plin de aventuri, către o dezvoltare generală în care cel mic capătă abilități sociale noi și învață încet-încet să mănânce singur.

Mami, tati, v-am pregătit câteva sfaturi care să vă îndrume pas cu pas în procesul prin care micuțul vostru devine independent. Aflați cum îl puteți ajuta!

Oferă-i suport

În timpul primelor 1000 de zile, copilul depune un mare efort pentru a învăța lucruri de baza precum mâncatul, mersul sau vorbitul. Este foarte important să îl susții în aceste momente. Nu încerca să îl forțezi să facă totul perfect! Practica necesită o perioadă de învățare, așa că alocă-ți timp pentru asta și nu îl compara cu alți copii. Micuțul tău va învăța în propriul său ritm.

Observă și apreciază

Încrederea de sine a copiilor crește în situațiile în care părinții îi sprijină și îi apreciază în tot ceea ce fac bine. Când cel mic participă la o anumită activitate sau învață ceva nou, bucură-te și arată-i acest lucru.

Privește

Independența este un proces de învățare prin care un bebeluș își dezvoltă anumite abilități la vârsta potrivită. Amintește-ți că fiecare copil se dezvoltă diferit. Unii încep să vorbească sau să meargă mai repede, în timp ce alții au nevoie de mai mult timp. Este complet normal. Urmărește-ți însă cu atenție micuțul, iar în cazul în care observi că are un comportament neobișnuit sau că îi este mult mai dificil să facă anumite activități, întotdeauna apelează cu încredere la medicul pediatru care vă va oferi suport pentru o dezvoltare sănătoasă.

Încurajează-l

Trebuie să creezi mereu oportunități pentru ca cel mic să-ți poată dezvolta noi abilități și să devină tot mai independent. Nu îl forța, ci încurajează-l să încerce și să facă anumite activități zilnice potrivite pentru vârsta sa. Cei mici sunt curioși și dispuși să învețe prin joacă, observând atent și imitând comportamentele părinților.

Permite-i

Fiecare copil are dreptul să experimenteze și să facă greșeli. Niciun părinte nu își poate proteja copilul de toate micile încurcături pe care le crează. Nu te enerva când face mizerie sau își pune greșit încălțămintea. Un rol important al părinților este să îi ajute pe cei mici să ia propriile decizii și să gestioneze cu ușurință situațiile în care nu reușesc sa facă un anumit lucru cu succes.

Distrează-te cu Masha și Ursul

Descarcă și printează foile de colorat cu îndrăgitele personaje.

Coloratul este un mod interactiv de a-i dezvolta creativitatea micuțului.

Pagină de colorat
cu Masha
Pagină de colorat
cu Ursul
Pagină de colorat
cu Masha și Ursul
Pagină de colorat
cu Ursul jucând fotbal
Pagină de colorat
cu Masha jucând fotbal
Pagină de colorat
cu Masha cântând
descarcă toate desenele
© Animaccord LTD 2008-2020 www.mashabear.com
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj