ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
  • Suntem aici să îţi răspundem la toate întrebările!
telefon
direct în
site

Intră în legatură cu specialiștii noștri

Diversificare
Alăptare
Îngrijirea bebelușului
Dezvoltarea bebelușului
Sănătate
Activităţi cu bebe/ educaţie

Ca orice mamică, cu siguranța și tu ai unele nelămuriri legate de nutriția și dezvoltarea puiului tău. Ți-am pregătit mai jos o listă de subiecte de care ai putea fi interesată. Aruncă un ochi atent peste cele mai frecvente întrebări puse deja de alte mămici și răspunsurile oferite de echipa noastră de specialiști. Nu uita însă ca fiecare copil este diferit! Dacă informaţia pe care o cauți nu se regăsește în niciuna dintre categorii, ne poţi trimite chiar tu o întrebare!

Ai nevoie de ajutor personalizat?

Trimite-ne întrebarea ta, iar specialiștii Milupa îți vor răspunde în scurt timp.

Întreabă-ne
Îngrijirea bebelușului
  • Acnee neonatală/ Bubițe pe față/corp
  • Urinare
  • Scaun – frecvență/cum arată scaunul
  • Curățarea gurii
  • Curățarea ochilor
  • Curățarea urechilor
  • Îngrijirea buricului
  • Decalotare
DIANA
Specialist în nutriţie și diversificare alimentară

Diana Voican este medic, absolventă a Facultății de Pediatrie, UMF București în anul 1989. A profesat ca medic pediatru și medic de familie.

Diana Voican este medic, absolventă a Facultății de Pediatrie, UMF București în anul 1989. A profesat ca medic pediatru și medic de familie.

În 2016 a urmat un curs de nutriție, în urma căruia s-a specializat ca Tehnician nutriționist.

În 2017 a început coordonarea programului național de educație nutrițională pentru copii Sănătos de mic, program în care activează ca director medical și trainer formator al cursului de nutriție pentru cadrele didactice și medicale din grădinițe și școli. Este coautor al manualului și al materialelor dezvoltate în cadrul programului Sănătos de mic.

Susține seminarii și cursuri de nutriție pentru copii, părinți, angajați în companii, cadre didactice și cadre medicale. Participă la congrese medicale cu prezentări și studii din domeniul nutriției copiilor și la emisiuni televizate pe tema alimentației și a stilului de viață sănătos.

Activează ca medic în cabinetul propriu unde se ocupă de cazuri cu obezitate, diabet sau alte patologii, dar și de consiliere în nutriție și stil de viață pentru persoane sănătoase, pentru gravide, proaspete mămici, bebeluși, copii și adolescenți.

Este implicată în studii și proiecte privind nutriția, în introducerea în România a sistemului Nutri Score de etichetare a alimentelor, în promovarea unui stil de viață sănătos atât la copii cât și la adulți.

citește mai mult
ANDRA
Specialist în produsele Milupa

Andra este specialist în gamele de produse Milupa, produse concepute special pentru a-i ajută pe cei mici să crească mari, energici și sănătoși.

De foarte mulți ani, Andra consiliază mămici în legătură cu aspecte ce țin de diversificarea alimentației copiilor, oferindu-le informații documentate din surse sigure sub forma unor sfaturi pertinente, explicate pe înțelesul și celor mai neexperimentați părinți.

Fiecare bebe este însă unic și la fel vor fi și preferințele lui alimentare. Diversificarea este foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă a micuților și reprezintă primul pas în construirea de obiceiuri alimentare sănătoase, încă de la prima linguriță de mâncare solidă.

Mamele au, de obicei, foarte multe întrebări legate de această nouă etapă, așa că Andra, mămică la rândul ei, este aici pentru a împărtăși din propria experiență, pentru a răspunde la orice întrebare legată de diferitele etape ale diversificării și pentru a-ți recomanda produsele Milupa potrivite puiului tău.

citește mai mult
GABRIELA
Specialist în nutriţie și diversificare alimentară

Gabriela Nedelea este nutriționist acreditat din anul 2014, prima diplomă în acest domeniu fiind cea de tehnician nutriționist.

A urmat apoi Masterul de Nutriție și remodelare corporală din cadrul Facultății de Kinetoterapie București, pe care l-a absolvit ca șef de promoție. Este implicată, în calitate de autor sau coautor, în studii științifice efectuate împreuna cu mai mulți medici din România și participă la numeroase proiecte naționale din domeniu. La Asociația SAMAS desfășoară consiliere de nutritie perinatală, cursuri de diversificare a alimentației bebelușului și a copilului mic, precum și o serie de seminarii tematice pentru femei, cum ar fi Alimentația în sindromul de ovar polichistic sau Alimentația în bolile tiroidiene. În cadrul proiectului « Sănătos de mic », dezvoltat de Asociația Samas încă din anul 2016, este implicată în educația nutrițională pentru copiii preșcolari prin susținerea de seminarii și ateliere de gătit pentru părinți și copii.

Este profesor și coordonator al seriilor de viitori tehnicieni nutriționiști de la Școala de Fitness Scandinavia, consilier nutriție perinatală și specialist acreditat nutrigenomică din anul 2017.

Este trainer formator al cursului de nutriție pentru cadrele medicale, dar și pentru educatorii din grădinițe.

Se ocupă, cu precădere, de cazuri cu patologii (inclusiv obezitate), nutriția femeilor, gravidelor și proaspetelor mămici, a bebelușilor și a copiilor, testare genetică și suplimente alimentare.

citește mai mult
Dacă informaţiile de mai sus nu ţi-au fost de ajutor, contactează-ne aici:
Sună la
0800 864 587
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj