ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
  • o nouă imagine
    pentru milupa
    milumil junior

În curând, gama Milupa Milumil Junior va avea un nou ambalaj. Mai colorat și mai ușor de identificat la raft, Milumil Junior va avea aceeași reţetă ca și până acum: PRECINUTRI;
Așadar juniorul tău se va bucura în continuare de același laptic, la aceleași standarde înalte de calitate, precis adaptată fiecărei etape de dezvoltare a juniorului tău.

După 1 an, Milupa Milumil Junior Precinutri conţine nutrienţi esenţiali (complexul GOS/FOS, Fier, Vitamina D și Calciu) în cantităţile adecvate vârstei, pentru dezvoltarea armonioasă a micuţului tău.

Produsele potrivite pentru fiecare etapă de
dezvoltare a copilului tău:

Știai că

2 cănuţe a 200ml de Milumil Junior contribuie la asigurare necesarului zilnic de Fier, Calciu și Vitamina D, pentru o dezvoltare normală a creierului și a oaselor*.

Milumil Junior 1+ PRECINURI conţine:

GOS/FOS: Mix de fibre scGOS/lcFOS

ALA (Omega 3): ALA (acid alfa-linolenic)

Vitamina D și Calciu: Calciu și Vitamina D pentru dezvoltarea normală a oaselor*

Fier: fierul are un rol important în dezvoltarea cognitivă normală*

*Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Calciul și vitamina D sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii.

Mixul
scGOS/lcFOS

ALA
(acid alfa-linolenic)

pentru dezvoltarea
normală a oaselor*

fierul are un rol important în
dezvoltarea cognitivă normală*

Începând cu luna Ianuarie 2021,
Milupa Milumil 1 și Milupa Milumil 2
vor avea o nouă reţetă și un nou ambalaj!

Află cum poţi trece la noua formulă?

Copilul tău poate resimţi o ușoară diferenţă în ceea ce privește gustul, mirosul sau consistenţa noii formule. Nu-ţi face griji, este perfect normal. Pentru o tranziţie cât mai ușoară, te invităm să accezi pagina produselor.

FOARTE IMPORTANT

Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârstă de până la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicația medicului sau a asistentului medical și numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj