ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
  • Produsele noastre
De peste 90 de ani, punem toată grija și experiența Milupa în produsele noastre, astfel încât piticul tău să aibă parte de o creștere armonioasă și de o nutriție adecvată în fiecare etapă de vârstă. La Milupa credem că obiceiurile alimentare sănătoase se formează încă din primii ani de viață. De aceea, special pentru copilul tău, selectam cu atenție ingredientele provenite din culturi destinate nutriției celor mici și le supunem la înalte standarde de calitate și siguranță.

Categoriile milupa

Formule de lapte
Știm cât de important e să ai sprijinul necesar pentru a face cele mai bune alegeri nutritionale în primii ani de viață ai bebelușului tău. În cazul în care, din diverse motive, nu poți să alăptezi sau laptele matern nu este suficient, am dezvoltat gama de lapte Milupa.
vezi toată gama
Cereale
Cerealele Milupa reprezintă o masă hrănitoare și gustoasă, pe placul oricărei burtici. Sortimentele noastre conțin ingrediente recoltate cu grija și măcinate fin, care îi oferă celui mic nutrienți importanți creșterii și dezvoltarii normale.
vezi toată gama
Piure de fructe
Mixurile de fructe Milupa sunt combinație inedită de fructe delicioase, pasate și pasteurizate, cu un strop de vitamina C, păstrate cu grijă într-un ambalaj modern, practic și ușor de utilizat, indiferent de ocazie.
vezi toată gama
Biscuiţi
Biscuiții Milupa sunt fabricați din făină de grâu de calitate și sunt special concepuți pentru nevoile nutriționale ale celor mici. Imbogățiți cu vitamine și minerale, reprezintă gustarea ideală în orice moment al zilei, acasă sau la plimbare.
vezi toată gama
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj