Diversificare interactivă

Diversificarea este o noua etapă pentru tine și puiul tău!

Află din ghidul nostru interactiv, pas cu pas, tot ce ai nevoie pentru a te asigura că mesele bebelușului sunt variate și hrănitoare. Încurajăm obiceuri de mâncat sănătos încă de la prima linguriță printr-o serie completă de rețete delicioase, sănătoase și adaptate varstei celui mic.

1
Tu alegi vârsta copilului
2
Îţi setezi preferinţele
3
Iar noi îţi dăm idei de reţete
4
Intră în cont pentru a te bucura de toate beneficiile
descoperă reţetele

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern până la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Începerea diversificării alimentației bebelușului se face conform recomandării medicului.

BEBELINE

Ai întrebări despre nutritța și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj suntem aici pentru tine!

Poți vedea cele mai frecvente întrebări din partea altor mamici și răspunsul specialiștilor noștri!

sună la
0800 864 587
Nutriţie și dezvoltare
Ca mama, cu siguranță îți dorești să te documentezi doar din surse de încredere. Noi am pregătit pentru tine o multitudine de informații valoroase, sfaturi și recomandări de la specialiști cu privire la cele mai importante aspecte legate de nutriția corectă și dezvoltarea armonioasă a celui mic.
Produsele Milupa

Cu peste 90 de ani de experiență în nutriția copiilor, produsele noastre sunt adaptate nevoilor de dezvoltare naturală ale copilului tău!

Cu standard de înaltă calitate, ne asigurăm că produsele Milupa conțin exact ceea ce au nevoie micile burtici!

BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj