ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
Milupa
Cereale BIO Orez și Ovăz
250g
6-12 luni

La  Milupa, credem că obiceiurile alimentare sănătoase ale copilului tău se formează încă din primii ani de viață. De peste 90 de ani, selectăm cu atenție ingredientele provenite din culturi  destinate nutriției celor mici, le supunem la înalte teste de calitate și siguranță și le transformăm în produse hrănitoare pentru copilul tău.

Cereale de calitate, potrivite in diversificare:

 •  pentru metablism energetic normal

Milupa Cereale BIO Orez și Ovăz conține cereale ecologice, adică provin din culturi în care nu s-au folosit îngrăsăminte chimice. După ce au fost recoltate cu grijă, boabele cerealelor au fost măcinate fin și transformate în fulgi delicați, păstrând totodată elementele nutritive de bază.

 • Fără zahăr adăugat*
 • Fără coloranți sau conservanți**

*contin zaharuri prezente în mod natural.

**conform legislatiei în vigoare

mod de preparare
 1. Înainte de pregătirea mesei copilului, spăla-te pe mâini și asigură-te că recipientele folosite la prepararea hranei sunt curate. Pregătește cerealele cu laptele matern muls conform indicațiile medicului sau cu formulă de lapte conform indicațiilor de pe ambalajul acesteia. 
 2. Măsoară 200ml de lapte matern sau formulă de lapte (40grade C) și toarnă în castronelul bebelușului.
 3. Adaugă 20g (5 lingurițe) de cereale, ai grijă că linguriță să fie uscată.
 4. Mixează cu o lingură până la omogenizarea dorită. 

                                                  
Pentru că mâncarea copilului să fie adecvată fiecărei etape de vârste, începe prin a prepară un amestec cu o consistență mai lichidă și apoi, treptat, mai groasă. Hrănește copilul întotdeauna cu o linguriță ajutându-l astfel să se obișnuiască cu preparatele mai consistente. 

condiţii de păstrare
 • Închide bine cutia după fiecare utilizare.Păstrează cutia într-un loc uscat și răcoros.
 • Folosește conținutul în cel mult 3-4 săptămâni de la deschiderea ambalajului. Nu refrigera
 • A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.
 • Ambalat în atmosferă protectoare.

Recomandări importante 
 OMS recomandă alăptarea exclusiv cu lapte matern până la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Consultă medicul cu privire la diversificare. 
  

BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj