Milupa
Formula de Lapte Milumil 1+ 1200g
1200 g
de la 1 an
Cu peste 90 de ani de experiență pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat formula de lapte Milumil Precinutri, în completarea dietei echilibrate și sănătoase a copilului.
INOVAŢIA PRECINUTRI COMBINĂ:
 • cu
  scGOS/
  lcFOS
 • pentru DEZVOLTAREA OASELOR
 • pentru DEZVOLTAREA CREIERULUI

După primul an, copilul tău începe să socializeze din ce în ce mai mult, devine mai activ, iar nutriția lui trebuie să țină pasul cu nevoile sale. De aceea, am creat formulă pentru copii Milumil JUNIOR 1+ pentru a te ajută să îi oferi o alimentație echilibrată și sănătoasă copilului tău.

Formulă de lapte praf PreciNutri combină ingrediente special adaptate vârstei celui mic, asigurându-i creșterea și dezvoltarea armonioasă.

mod de preparare
 1. Spală-te pe mâini si sterilizează toate componentele cănuței.

 2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă sa se răcească pana la aproximativ 40°C.

 3. Măsoară cantitatea de apa necesară, conform dozării și toarn-o in cănuță sterilizata. Nu refolosi apa fiartă.

 4. Dozează pulberea numai cu linguriță de măsură inclusă în pachet, atent nivelată. Nu presa cantitatea în exces.

 5. Adaugă în apă cantitatea corectă de formula de lapte Milumil. Întotdeauna respectă cu strictețe dozarea produsului. Adăugarea unui număr de măsuri necorespunzător poate afecta sănătatea copilului.

 6. Închide cănuța și agit-o bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolva pulberea. Apoi  fixează tetina sterilizată.

 7. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra copilului (temperatura corecta este de 37°C).

condiţii de păstrare
 • Păstrează produsul la loc uscat și răcoros (<25°C). Nu refrigera.
 • Păstrat în condițiile de depozitare recomandate, produsul poate fi utilizat 4 săptămâni de la deschiderea ambalajului.
 • Odată deschis, resigilati ambalajul, depozitați-l într-un loc uscat și răcoros (nu la frigider).
 • A se consuma de preferința înainte de: vezi pe ambalaj.
 • Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârstă de până la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.
 • OMS recomandă alăptarea exclusiv cu lapte matern până la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Consulta medicul cu privire la diversificare.
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj