ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
Milupa
Formula de Lapte Milupa Milumil 1
600 g
0-6 luni

Cu peste 90 de ani de experiență pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat Milumil PRECINUTRI Lapte de continuare fară ulei de palmier adăugat

INOVAŢIA PRECINUTRI COMBINĂ:

 • (ACIZI GRASI ESENTIALI)

Burtica joacă un rol important în dezvoltarea copilului tău? Sănătatea burticii este esențială pentru bunăstarea generală a bebelușului deoarece îi influențează creșterea, sistemul natural de apărare și dispoziția.

Alimentația copilului tău în primele sale 1000 de zile poate influența confortul digestiv, absorbția nutrienților, sistemul natural de apărare și starea de spirit. Prin laptele matern îi oferi copilului tău toți nutrienții esențiali pentru creșterea și dezvoltarea sa armonioasă.

În cazul în care alăptarea nu este posibilă, este important îi oferi copilului tău o formulă de lapte adaptată vârstei sale

mod de preparare
 1. Spală-te pe mâini și sterilizează toate componentele biberonului.
 2. Fierbe apă potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă să se răcească până la aproximativ 40°C.
 3. Măsoară cantitatea de apă necesară, conform dozării și toarn-o în biberonul sterilizat. Nu refolosi apă fiartă.
 4. Dozează pulberea numai cu linguriță de măsură inclusă în pachet, atent nivelată. Nu presă cantitatea în exces.
 5. Adaugă în apă cantitatea corectă de formulă de lapte Milumil. Întotdeauna respectă cu strictețe dozarea produsului. Adăugarea unui număr de măsuri necorespunzător poate afecta sănătatea copilului
 6. Închide biberonul și agită-l bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolvă pulberea. Apoi fixează tetină sterilizata.
 7. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra copilului (temperatura corectă este de 37°C).

Produsul poate fi utilizat 4 saptamani de la deschiderea ambalajului.

condiţii de păstrare
 • Păstrează produsul la loc uscat și răcoros (<25°C) . Nu refrigera.
 • Păstrat în condițiile de depozitare recomandate, produsul poate fi utilizat 4 săptămâni de la deschiderea ambalajului.
 • Odată deschis, resigilati ambalajul, depozitați-l într-un loc uscat și răcoros (nu la frigider).
 • A se consuma de preferință înainte de: vezi pe ambalaj.
 • Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârstă de până la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.OMS recomandă alăptarea exclusiv cu lapte matern până la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Consulta medicul cu privire la diversificare.
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj