Milupa
Formula de Lapte Milupa Milumil 2+ 1200g
1200 g
de la 2 ani
Cu peste 90 de ani de experiență pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat formula de lapte Milumil Precinutri, în completarea dietei echilibrate și sănătoase a copilului.
INOVAŢIA PRECINUTRI COMBINĂ:
 • pentru DEZVOLTAREA OASELOR
 • pentru DEZVOLTAREA CREIERULUI

Pe la doi anișori, cel mai probabil micuțul tău s-a obișnuit deja cu o dietă diversificată, dar el continuă să crească și să se dezvolte în fiecare zi. De aceea, e important să îi oferi obiceiuri sănătoase la masă, dar și nutrienți care îi completează o dietă echilibrată.

Formulă de lapte praf PreciNutri combină ingrediente special adaptate vârstei celui mic, asigurându-i creșterea și dezvoltarea armonioasă.

mod de preparare
 1. Spală-te pe mâini și sterilizează toate componentele biberonului.
 2. Fierbe apă potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă să se răcească până la aproximativ 40°C.
 3. Măsoară cantitatea de apă necesară, conform dozarii și toarn-o în biberonul sterilizat. Nu refolosi apă fiartă.
 4. Dozează pulberea numai cu linguriță de măsură inclusă în pachet, atent nivelată. Nu presă cantitatea în exces.
 5. Adaugă în apă cantitatea corectă de formulă de lapte Milumil. Întotdeauna respectă cu strictețe dozarea produsului. Adăugarea unui număr de măsuri necorespunzător poate afecta sănătatea copilului.
 6. Închide biberonul și agită-l bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolvă pulberea. Apoi fixează tetină sterilizată.
 7. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra copilului (temperatura corectă este de 37°C).
condiţii de păstrare
 • Păstrează produsul la loc uscat și răcoros (<25°C). Nu refrigera.
 • Păstrat în condițiile de depozitare recomandate, produsul poate fi utilizat 4 săptămâni de la deschiderea ambalajului.
 • Odată deschis, resigilati ambalajul, depozitați-l într-un loc uscat și răcoros (nu la frigider).
 • A se consuma de preferința înainte de: vezi pe ambalaj.
 • Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu varstă de pană la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.
 • OMS recomandă alăptarea exclusiv cu lapte matern pană la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Consulta medicul cu privire la diversificare.
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj