Milupa
Formula de Lapte Speciala Milupa AR
300 g
de la 0 LUNI
Cu peste 90 de ani de experiență pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat formula de lapte Milumil AR.
INOVAŢIA PRECINUTRI+ COMBINĂ:
 • +
*Milupa AR nu este indicat nou-nascutilor prematuri.

Formula pentru copii Milupa AR este o formulă completă nutrițional până la vârstă de 6 luni, special concepută pentru sugarii cu regurcitatii frecvențe.

Formula noastră unică Milupa AR conține făină de roșcove, un agent de îngroșare natural. Fibrele din făină de roșcove îngroașă formulă absorbind apa și ajută astfel formulă să rămână în stomac.
Acest lucru reprezintă un element-cheie în regimul dietetic al regurgitaţiilor.

Acest produs trebuie utilizat sub supraveghere medicală.

mod de preparare
 1. Spală-te pe mâini și sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată.
 2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă să se răcească până la aproximativ 40°C.
 3. Toarnă într-un biberon mare cantitatea de apă fiartă și răcită, necesară conform dozării pentru o masă.Nu refolosi apa fiartă.
 4. Dozează pulberea numai cu linguriță de măsură inclusă în pachet, atent nivelată. Nu presa cantitatea în exces. Adaugă în apă cantitatea corectă de formula de lapte Milupa AR. Întotdeauna respectă cu strictețe dozarea produsului. Adăugarea unui număr de masuri necorespunzător poate afecta sănătatea copilului.
 5. Închide biberonul. Imediat după aceea ține biberonul închis vertical între palme și rulează-l puternic timp de 5 secunde. Timpul dintre adăugarea pulberii și rularea biberonului trebuie să fie cât mai scurt posibil. Agită biberonul timp de 20 de secunde. Lasă Milupa AR să stea timp de 7 minute pentru a permite îngroșarea. Apoi fixează tetina sterilizată.
 6. Măsoară cantitatea de apă necesară, conform dozării și toarn-o în biberonul sterilizat. Nu refolosi apă fiartă.
 7. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra copilului (temperatura corectă este de 37°C).
 8. Adaugă în apă cantitatea corectă de formulă de lapte Milumil. Întotdeauna respectă cu strictețe dozarea produsului. Adăugarea unui număr de măsuri necorespunzător poate afecta sănătatea copilului.
 9. Închide biberonul și agită-l bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolvă pulberea. Apoi fixează tetină sterilizata.
condiţii de păstrare
 • Păstrează produsul la loc uscat și răcoros (<25°C). Nu refrigera.
 • Păstrat în condițiile de depozitare recomandate, produsul poate fi utilizat 4 săptămâni de la deschiderea ambalajului.
 • Odată deschis, resigilati ambalajul, depozitați-l într-un loc uscat și răcoros (nu la frigider).
 • A se consumă de preferința înainte de: vezi pe ambalaj.
 • Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu varstă de pană la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.
 • OMS recomandă alăptarea exclusiv cu lapte matern pană la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Consulta medicul cu privire la diversificare.
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj