vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Cină
alergeni:
Gluten, Lapte
Ingrediente
- 1 conopidă mare, fără tulpină
- 1 cană Milupa 3 Cereale BIO
- 2 ouă mari
- puțin lapte
- boia ardei dulce
- 1 lingură fulgi de drojdie inactivă
- piper
- ierburi aromatice după preferință
mod de preparare
- Conopida se spală bine și se rupe în bucăți cât să se poată lua în mână și să se muște de 2 ori din ele
- Se fierb apoi la abur doar pe jumătate - ca să aibă la final o consistență plăcută
- Separat se bat ouăle și se amestecă cu boiaua, piperul, fulgii de drojdie inactivă, 1/2 din cantitatea de oregano
- În alt bol se amestecă fulgii de cereale, ierburile aromatice preferate și restul de oregano
- Se preîncălzește cuptorul la 220 grade
- Se trece fiecare floretă de conopidă prin amestecul de ou și apoi prin cel de cereale ca să se acopere complet
- Se bagă la cuptorul încins în tavă pe hârtie de copt timp de 20 minute până devin aurii
- Se servesc fie cu dressing de iaurt, fie alături de pește sau curcan
vezi și alte reţete care te-ar putea interesa
BUDINCĂ CIOCOLATOASĂ DE CHIA CU PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte
BRUSCHETE CU BRÂNZĂ TOPITĂ DE CASĂ ȘI ŢELINĂ PANE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Gluten, Lapte, Ou, Ţelină
PATE DE LINTE ROȘIE CU CEAPĂ VERDE ȘI BOIA
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
ingredientele conţinute nu au potenţial alergen
CLĂTITE CU MEI ȘI NUCI CU TOPPING DE PIURE DE FRUCTE
vârstă:
10-12 luni
moment al zilei:
Mic dejun
alergeni:
Lapte, Ou, Nucă
Încarcă mai multe reţete delicioase
Ești gata să începi minunata călătorie a diversificării?
