ÎNTREABĂ SPECIALISTUL
Milupa
Formula de Lapte Milumil 3+
600 g
32-48 luni

Cu peste 90 de ani de experiență pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat Milumil Precinutri fară ulei de palmier adăugat, în completarea dietei echilibrate și sănătoase a copilului tău.

INOVAŢIA PRECINUTRI COMBINĂ:
 • pentru DEZVOLTAREA OASELOR
 • pentru DEZVOLTAREA CREIERULUI

Burtica joacă un rol important în dezvoltarea copilului tău, deoarece îi influențează creșterea și sistemul natural de apărare.  Chiar și după vârsta de un an, micuțul tău are nevoie de o alimentație diferită de cea a adulților,  așadar și laptele pe care îl consumă ar fi recomandat sa fie diferit de cel al adultilor.

Milumil 3+ Precinutri conține nutrienți esențiali  pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

2 cănuțe  a 200ml de MIlumil Juniorcontribuie la asigurarea necesarului zilnic de Fier, Calciu și Vitamina D, pentru o dezvoltare normală a creierului și a oaselor*.

*Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Calciul și vitamina D sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii.                                         

mod de preparare
 1. Spală-te pe mâini și sterilizează toate componentele biberonului.
 2. Fierbe apă potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă să se răcească până la aproximativ 40°C.
 3. Măsoară cantitatea de apă necesară, conform dozării și toarn-o în biberonul sterilizat. Nu refolosi apă fiartă.
 4. Dozează pulberea numai cu linguriță de măsură inclusă în pachet, atent nivelată. Nu presă cantitatea în exces.
 5. Adaugă în apă cantitatea corectă de formulă de lapte Milumil. Întotdeauna respectă cu strictețe dozarea produsului. Adăugarea unui număr de măsuri necorespunzător poate afecta sănătatea copilului.
 6. Închide biberonul și agită-l bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolvă pulberea. Apoi fixează tetină sterilizata.
 7. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra copilului (temperatura corectă este de 37°C).
condiţii de păstrare
 • Păstrează produsul la loc uscat și răcoros (<25°C). Nu refrigera.
 • Păstrat în condițiile de depozitare recomandate, produsul poate fi utilizat 4 săptămâni de la deschiderea ambalajului.
 • Odată deschis, resigilati ambalajul, depozitați-l într-un loc uscat și răcoros (nu la frigider).
 • A se consuma de preferința înainte de: vezi pe ambalaj.
 • Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu varstă de pană la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.
 • OMS recomandă alăptarea exclusiv cu lapte matern până la 6 luni și continuarea acesteia în paralel cu diversificarea. Consulta medicul cu privire la diversificare.
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj