Bebelușul meu este flămând după masă

Vezi cum poti afla daca bebelusul este flamand chiar si dupa ce a mancat si cum poti proceda.

Cum poți realiza că ai un bebeluș flămând?

Este greu de spus exact, întrucât nu există o regulă general valabilă, însă de cele mai multe ori, bebelușii înfometați tind să plângă mai des să fie hrăniți și vor mânca pe o perioadă mai mare atunci când le oferi lapte.

La aproximativ 6 săptămâni, mulți bebeluși trec de asemenea printr-un puseu de creștere, ceea ce înseamnă ca vei avea un bebeluș mai flămând timp de o săptămână, astfel încât rutina de hrănire pe care ai avut-o până acum s-a dus pe apa Sâmbetei! Merită să reții că acest lucru se poate întâmpla, astfel încât să măreşti frecvența sau cantitatea de mâncare și apoi să acorzi o perioadă de câteva zile înainte de a reveni la model.

Unii bebeluși nu sunt atât de înfometați pe cât par.
Unor bebeluși le place să sugă pentru confort și par să ceară lapte când de fapt o îmbrățișare sau o altă reacție ar funcționa la fel de bine.

1
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj