Cum influențează alimentația dezvoltarea armonioasă a bebelușilor

Afla cat de importanta este alimentatia in dezvoltarea armonioasa a bebelusului

Începând cu vârsta de 6 luni, nevoile nutriționale ale bebelușului tău se schimbă, iar puiul tău are nevoie de mai multă energie, vitamine si minerale, pe care i le poti oferi prin diversificare.
Asigura-te ca ii oferi un meniu variat, bogat in nutrienti, introducand treptat in alimentatia lui legumele, fructele si cerealele.

Descopera ce rol au cerealele în această perioadă și cum pot influența ele dezvoltarea copilului tău.
La sfatul medicului pediatru, poți începe diversificarea alimentației bebelușului tău, oferindu-i un meniu bogat în vitaminele și mineralele de care copilul tău are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă.

Pentru un aport consistent de energie, micuțul tău se poate delecta cu alimente delicioase (fructe, legume), alături de care îi poți oferi cerealele Milupa cu PreciNutri .
Acestea sunt bogate în Calciu și Vitamina D și sunt perfecte pentru dezvoltarea sa nutrițională. În plus, nu conțin conservanți sau zaharuri și sunt special create din ingrediente naturale, atent alese de către specialiștii Milupa.

Începând cu vârsta de 6 luni puiuțul tău face cunoștință cu texturi si gusturi diverse, prin intermediul fructelor și legumelor pe care i le poti introduce in meniu.
De exemplu, de la 6 luni, bebelușul tău se poate bucura de piureuri de mere, pere, banane, portocale, caise sau piersici, cartofi, morcovi și dovlecei.

Diversificare: Dovlecel

Unul din alimentele introduse în aceasta etapa în alimentația bebelușului tău, Dovlecelul, este recomandat bebelușilor de peste 6 luni datorită gustului său delicios și a calităților sale nutritive.
Conține acid folic, potasiu și vitamina A, dar este și o sursă primară de vitamina B1, B3, B5 și B6, vitamina C, magneziu, fier, cupru, fosfor și zinc.

Adaugă cerealele lui Milupa cu PreciNutri preferate in piureul de dovlecei și vei avea un bebe tare fericit!

Diversificare: Pepene Galben

De la 8 luni poți introduce chiar și pepenele galben în meniurile zilnice. Acesta este bogat în vitamina A (ideală pentru piele, dantură și vedere sănătoase), dar și o sursă primară de vitamina C (care îi mărește sistemul imunitar).

Poți pasa pepenele galben și adăuga PreciNutri 7 cereale pentru a obține o masă delicioasă, bogată în magneziu și fibre.
Incepand cu vârsta de 1an, nevoile energetice ale copilului tău sunt de 2-3 ori mai mari decât ale unui adult datorită ritmului său accelerat de creştere, iar laptele, în continuare aliment de bază in meniul său zilnic, nu mai este suficient pentru o alimentatie echilibrată și o dezvoltare armonioasă.

Cerealele Milupa cu PreciNutri sunt o sursă naturală de energie şi asigură nutrienţii importanţi unei dezvoltări armonioase.
Cerealele Milupa cu PreciNutri conţin calciu şi vitamina D, pentru un sistem osos sănătos, acizi graşi esenţiali şi fier importanţi în dezvoltarea creierului.

2
BEBELINE

Ai nevoie de sfaturi sau informaţii personalizate despre nutriţia și dezvoltarea copilului tău sau despre produsele Milupa? Trimite-ne un mesaj, iar specialiștii noștri îţi vor răspunde!

Descoperă AICI o multitudine de răspunsuri detaliate legate de subiectele care te-ar putea interesa sau contactează-ne direct:

sună la
0800 864 587
Mesaj